Animal Health2 March 2016

Samenwerking Boehringer Ingelheim en Merial

Vetclass

Varkens App

  You are here

  Kennis
Body: 

Kennis

Boehringer Ingelheim beschikt wereldwijd over diverse onderzoekslocaties in de Verenigde Staten, Duitsland, Mexico, China en Japan. In oktober 2012 opende Boehringer Ingelheim een Europees onderzoekscentrum voor vaccins voor dieren in Hannover. Het op onderzoek gerichte farmaceutische familiebedrijf heeft meer dan veertig miljoen euro geïnvesteerd in het “Boehringer Ingelheim Veterinary Research Center” (BIVRC). Op dit moment werken er al 50 werknemers aan de ontwikkeling van vernieuwende vaccins voor landbouwhuisdieren. Naar verwachting zullen er in 2016 in totaal 80 hoogopgeleide wetenschappers, laboratoriummedewerkers en dierhouders werken bij het the BIVRC.

 • Onderzoekscentra

  Bij Boehringer Ingelheim Animal Health staat innovatie centraal. In negen Research & Development centra over de hele wereld werken wij hard aan de ontwikkeling van producten die diergezondheid en dierwelzijn verder vergroten.

 • Nascholing

  Door onze onderzoeken en ontwikkelingen vergaren wij kennis en expertise die wij graag delen met onze klanten. Nascholing kan uit vele vormen bestaan, zoals intervisie, symposia en congressen.

 • Evenementen 

  De specialisten van Boehringer Ingelheim worden regelmatig gevraagd om lezingen te geven voor studiegroepen van dierenartsen of diereigenaren. Verder delen wij kennis op symposia, beurzen en congressen. Zo voorzien wij dierenartsen en diereigenaren niet alleen van hoogkwalitatieve producten, maar ook van de meest up to date kennis.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kun je gebruik maken van ons contactformulier.